Tradition

Camping är en av de fritidssysselsättningar som bara förs vidare från generation till generation. Sedan mer än ett sekel sedan har människor campat i nationalparker, och många turister som tältade som barn campar nu med sina föräldrar och farföräldrar för att förmedla kärleken till naturen. Kommer du att fortsätta denna sed?

Upptäck naturen

Camping är en uppslukande upplevelse, oavsett om du vill sätta upp ett tält i skogen eller lämna din husbil parkerad på en frontcountry-camping. Vinden, snön och regnet känns av campare. (Och solen!) De kan stöta på vilda djur i dess ursprungliga livsmiljö. Vid olika tidpunkter på dygnet kan människor se naturliga element som berg, havsstränder eller sanddyner. Människor som tillbringar sina nätter utomhus kan titta på stjärnor som inte är synliga från deras hem och höra naturens ljud, som prärievarg yips eller sångfågeltrillar. Camping är mest populärt för den som vill uppleva ett äventyr utomhus.

Förbättra hälsan

Camping är hälsosamt för kropp och själ. Backcountry camping är fysiskt belastande, så det räknas som träning. Men camping i allmänhet ger hälsofördelar. Vissa är enkla, som att slå läger eller åka på en vandring. Yttre faktorer ökar mental hälsa. Forskare fann att att vara utanför ledde till färre depressiva tankar. En grund för god sömn och god hälsa, dina dygnsrytmer kan återkopplas när du sover ute.

Elektronisk detox

Ibland behöver du bara ta ett steg bort från tekniken. Även om det kan vara svårt att undvika det hemma, utnyttjar många besökare NPS:s parker och campingplatsers dåliga eller obefintliga mobiltjänst. Dessa platser är idealiska för att lägga ner våra elektroniska enheter och koncentrera sig på det väsentliga som fortfarande finns inom räckhåll. Läs en fin bok, klottra i en skissbok eller håll en anteckningsbok när du varvar ner.

Förbättra relationer

Ditt val av följeslagare är viktigt när du går till parker, naturliga platser eller till och med din egen trädgård för att tillbringa några dagar och nätter utomhus. Personliga tekniska anordningar ersätts som en form av underhållning av interaktioner ansikte mot ansikte. Dessutom formas minnen som bildar varaktiga relationer av delade erfarenheter. Utan distraktioner är camping ett fantastiskt sätt att återknyta kontakten med grunderna. berätta sagor. att vara tyst kollektivt. äta en måltid som har blivit uttorkad samtidigt som man låtsas att det är en fin middag.