Tips och tricks för camping från erfarna campare

Få ut det mesta av dina campingäventyr genom att följa dessa användbara tips och förslag. Ta dina utomhusupplevelser till nästa nivå med dessa uppfinningsrika campingförslag. Lär dig sedan hur du förvarar din campingutrustning på rätt sätt med dessa innovativa förvaringslösningar.

Förvaring av spö och rulle

Detta är för alla er fiskare där ute som gillar att fiska. Säsongen är över, så var ställer du dina fiskeredskap när det är dags att lägga undan det? Du kan antingen köpa eller skapa ett exklusivt förvaringsställ. Oavsett vilket måste du ge upp värdefullt väggutrymme till våren. Svaret är enkelt: Montera trådhyllor i korta delar i ditt tak med skruvar. Klipp av en del av tråden med bultsaxar om handtagen inte passar. Fram till din nästa fiskeexpedition kommer dina fiskespön att vara ur vägen och ur vägen. PVC-rör kan också användas för att lagra fiskespön.

Hållande enheter som inte glider

Även den minsta rörelse kan få en drink att falla över kanten på en Adirondack-stol medan vi var ute och campade. Vi använde en 3-tums hålsåg för att borra ett hål i armen på en stol för att åtgärda problemet. Vi använde tvådelat epoxilim för att fästa två korta bitar av kraftigt band på undersidan av armen.

Släde på våren

En snösläde i plast kan användas året runt. Gårdsavfall, påsar med betong och växter har alla transporterats av oss tidigare. Med släden kan du enkelt korsa alla typer av terräng, från gräs till grus. För att få campingvaror från vår bil till vår campingplats har vi till och med använt det.

Arrangör för fiskespön

När våra fiskespön hela tiden trasslade in, bestämde vi oss för att komma på en enkel lösning. För den här gör-det-själv-garageförvaringslösningen behöver du bara ett 3-tums PVC-rör och en poolnudel i skum. Borra 1-tums hål i PVC-röret var fjärde tum. Gör 4 tum breda skåror i skumnudlen med hjälp av en redskapskniv. Minst två skåror på poolnudlen ska vila på väggreglar. När du är klar, skruva nudeln på plats med två-tums skruvar i vart och ett av dessa hål. Placera sedan dina fiskespön i PVC-röret som har skruvats fast i väggen under det.

“Tinker” av den schweiziska försvarsmakten

Älskar mitt multiverktyg och min vackra superskarpa vikkniv. Jag använder dem hela tiden! Som grupp åker vi på camping och fiskar. Det är dock Swiss Army Tinker som jag har i fickan varje dag på året. Som husbil har jag använt stjärnskruvmejseln ungefär tusen gånger per helg, så att förlora den är inte så mycket problem. Även om det inte är perfekt (jag önskar att kniven skulle ta en vassare egg), är det “den som används” i mina gör-det-själv-strävanden.

Knivfodral i plast

När du åker på picknick och campingturer är det svårt att hålla köksknivar säkra. Med hjälp av två PVC-rör och kapsyler improviserade en av våra läsare knivbehållare. Limmade ena änden av locket, lämnade en annan ände olimmad och märkte den med ett ‘X’. På så sätt blir han aldrig osäker på vilken ände han ska öppna.

Reparationssatser för Backwoods

“Jag tillbringar mycket tid i naturen: paddling, vandring, fiske, camping, you name it. Jag älskar det.’ En reparationssats är ett behov för mig som gör-det-själv. Det här är bara ett exempel på vad jag brukar packa, men det är en bra utgångspunkt. Tejp, paracord, dragkedjor och ett multiverktyg är några av de mer uppenbara valen. Även om inte alla är: En trasig tältstång kan räddas av en bit aluminiumslang som glider över den. Du kan faktiskt se vad du gör om du använder en lätt förstoringsglas för enkla reparationer. Ett av de mest användbara materialen du kan ta med dig är tunn tråd. Du kan “sy” med den genom att linda, vrida eller på annat sätt modifiera den. Det är hållbart, värmebeständigt och hänger inte. En kanot och min stövel är bara två av de många saker jag har fixat med den.”

Pizza på språng

Det finns portabla propandrivna pizzaugnar som kan tas med på campingen, till stranden, bakluckan eller till din helgresa för de som tycker om att göra pizza.

Resa med en uppladdningsbar lykta

När du äter under stjärnorna, ta med en bärbar lykta för att lysa upp din väg och ditt bord.

En långvarig, uppladdningsbar LED-lampa är idealisk för en campingtur. För att spara ström, dämpa eller stäng av den tills du behöver den igen. För dem som gillar att campa kan denna lykta användas för att lysa upp tältet medan du är ihopkrupen i din duntäcke.

Kyckling i en ölburk

Ölburk-kyckling (även känd som “öl-butt”-kyckling) är ett populärt grillalternativ. Så här gör du det: När du grillar en kyckling, lägg den med bröstsidan nedåt över en öppen burk cola eller öl. Det är meningen att du ska kunna smaka en förändring i smak, men jag kan inte se någon skillnad på hur fuktigt köttet är. Det är en enkel procedur, men hela installationen är benägen att välta, vilket resulterar i spill av öl eller läsk. Det är där Old Smokey Products ölburk kycklinghållare kommer in. Kycklingen stöds av stativet, som har en bred bas att förvarant det från att rulla över. De som lagar kyckling med ölburk bör ha detta verktyg till hands.

Förankringar utan knutar

Med rep kan det vara besvärligt att binda upp en kajak, campingutrustning och andra tunga laster om du är en nybörjare. Att lösa upp knutarna är ännu mer besvärligt. Nite Ize Figur 9 snabbar upp och förenklar processen. Använd de graverade instruktionerna på enheten, vira repet runt aluminiumfästet och säkra det på plats. Figur 9 kan också användas för att fästa presenningar och tält till marken. Laster upp till 50 pund kan säkert säkras med den lilla slipsen. Den enorma slipsen kan hålla upp till 150 pund.

Camperns original

För säkerhets skull, vad sägs om en liten rulle tejp? (I händelse av att ditt tält läcker, dina kläder går sönder, eller du får en blister etc.) Lägg den i en vattenflaska eller någon annan cylindrisk behållare så har du den alltid med dig.

Tie-Dows för presenningar

Du har dem. Det gör alla, och det är bra. Oförklarliga metallgenomförda plastpresenningar. Däremot verkar presenningarna alltid vara antingen för stora eller för små. Som ett resultat är genomföringarna omöjliga att använda för att säkra tältet till marken eftersom de alltid är på fel plats. För att hantera alla dessa problem har Grabbit Tool Co. utvecklat en genialisk lösning. Om du någonsin har velat göra ett cirkustält eller täcka en enorm mängd trä kan du göra det med hjälp av Ez Grabbit Tarp Tie Downs. Du kan använda en presenning även efter att genomföringarna har slitits ut eftersom dessa tie-downs kan greppa en presenning var som helst. Det är möjligt att fästa en presenning med Dog Bone-tekniken, som kan användas för att till exempel vädersäkra efter ett takavrivning, eller för att skapa en lutning.

Fiskeredskapsvässare

Till vår fiskeredskapslåda har vi några diamantsticksvässare som vi fick till vårt campingträd. Krokar och fickknivar är till exempel lätt att slipa.

Grill på resan

Grillar som benämner sig “bärbara” betyder vanligtvis att de är små. Char-robusta Broils Grill2Go var däremot byggd för att transporteras. Med en solid bas och en transportabel topp kör den på bärbara gasflaskor och erbjuder en pålitlig strömkälla. Med hjälp av en eftermarknadsslang och adapter kan den köras på större propantankar för de stora grillarna. På grund av brännarnas närhet till gallret är en infraröd grillyta rimlig. Camping, baklucka och landsvägssemester görs allt enklare med denna grill.

Soft-Bag-etiketter med tuffa etiketter

Etiketter som tål att klämmas, mosas, blötläggas, dras, tappas och rullas runt är idealiska för väskor med mjuka sidor som campingdukar, sportväskor och verktygsväskor. Nylonband (tillgängligt på camping- och tygaffärer) eller korta längder av fastsnörningsremmar är acceptabla lösningar. Använd en vattentät markör för att namnge bandet runt handtaget på din väska.

DELA DETTA: